Lyssna på dig själv - utveckla ditt självledarskap

Vem är du och vilka är dina värderingar?
Vart ska du och vad är din vision?
Vad är ditt varför?
Längtar du efter att ha tydliga svar på dessa frågor? Här är kursen för dig! Under kursen får du konkreta verktyg och tid för reflektion. I en miljö som är trygg, tillåtande och tolerant får du chansen att komma fram till dina egna svar. När du känner dig själv och kan leda digblir du tydligare, har lättare att fatta rätt beslut och dina relationer fördjupas.

Till hösten finns det möjlighet att gå denna öppna utbildning på plats i Stockholm eller digitalt. Kursen är på en dag och pågår mellan 9.00 och 16.30. Kostnaden för den digitala kursen är 3.900,- (ex moms) och för den fysiska kursen 4.900,- (ex moms). Den fysiska kursen hålls centralt i Stockholm och då ingår fika och lunch. 


Följande kurstillfällen finns under hösten 2021: 

Digital kurs (1 dag): 2 september, 12 oktober eller 16 november

Kurs på plats i Stockholm (1 dag):  22 september, 26 oktober eller 9 november


Lyssnande ledarskap

Det lyssnande ledarskapet handlar om att lyssna på medarbetare och kunder men också om att lyssna på sig själv. Hur ska vi kunna leda andra om vi inte kan leda oss själva? När vi lyssnar får vi tillgång till fler perspektiv och kan fatta bättre beslut. Det lyssnande ledarskapet ger rätt förutsättningar för att skapa välfungerande team som trivs och är kreativa samtidigt som de samarbetar och värdesätter varandras olikheter. I grupper som lyssnar på varandra  byggs tillit upp och relationerna blir bättre, antalet missförstånd och missuppfattningar minskar. Olikheter och olika åsikter välkomnas. När vi känner oss trygga och lyssnade på skapas ett hållbart arbetsklimat och goda resultat. Ta chansen att utveckla dig själv och ditt ledarskap.

Till hösten finns det möjlighet att gå denna öppna utbildning på plats i Stockholm eller digitalt. Kursen är på två dagar och pågår mellan 9.00 och 16.30. Kostnaden för den digitala kursen är 7.800,- (ex moms) och för den fysiska kursen 9.800,- (ex moms). Den fysiska kursen hålls centralt i Stockholm och då ingår fika och lunch.


Följande kurstillfällen finns under hösten 2021:

Digital kurs (2 dagar): 7-8 september eller 2-3 november

Kurs på plats i Stockholm (2 dagar): 14-15 september eller 19-20 oktoberHör gärna av dig för intresseanmälan och mer information. 

"Mycket proffsig, väl förberedd och generös med att dela med sig av sin personliga erfarenheter! Du är så grym!"

"Annika är mycket lyhörd, ödmjuk, tillåtande och pedagogisk i sin kurs. Tusen tack för en underbar dag där alla tankar och känslor har varit tillåtna och okej!"

"Trygg, inlyssnande och klok."

Företagsanpassade utbildningar

Längtar ni efter att mötas och utvecklas tillsammans? Efterfrågan på digitala företagsanpassade utbildningar är stor. När utbildningen kopplas till den egna värdegrunden/värderingarna och de utmaningar man står inför blir effekten betydligt bättre. Hör av er för att bolla ett uppägg som passar er. Kanske vill ni utveckla ledarskapet/medarbetarskapet/självledarskapet i organisationen. Eller så känns det mer aktuellt att möta förändringar utan att fastna i rädslor och antaganden. 

Kontakta mig gärna för förslag på upplägg.