LYSSNANDE LEDARSKAP - Utveckla dig själv och ditt ledarskap

I lyssnande organisationer hittar man de riktigt välfungerande teamen. Medarbetarna trivs, är kreativa och produktiva. Den globala trenden är tydlig - företag som är empatiska är lönsammare, har lättare att rekrytera rätt medarbetare och uppskattas mer av kunderna.


Ta chansen att fylla på din verktygslåda med de verktyg som världens mest uppskattade och framgångsrika ledare använder. Ett utvecklat lyssnande medför att du växer som människa, det blir lättare att fatta beslut och din förmåga att möta förändring och komplexitet förbättras.

I en varm, utforskande och tillåtande miljö skapas de bästa förutsättningarna för lärande. Forskning och storytelling varvas med övningar och reflektioner/diskussioner för att dina nya insikter direkt ska vara till nytta när du kommer tillbaka till din arbetsplats.

Under sina 16 år på H&M lyssnade Annika Telléus på kunder och medarbetare runt om i världen. Parallellt jobbade hon med internutbildning och höll kurser och utbildade kursledare inom ledarskap och kommunikation. Annika har skrivit den uppmärksammade boken ”Konsten att lyssna”, hon har varit framröstad till en av Sveriges mest populära föreläsare, har varit relationsexpert i TV4 och är en uppskattad kursledare som säkerställer att alla deltagare känner sig sedda och lyssnade på.

Kursdagarna startar 9:00 och avslutas 16:30. Lunch och fika ingår.
Pris för två dagar på plats: 9.800 ex moms per deltagare


Hör av dig för att få aktuella kursdatum för 2024.

LYSSNA PÅ DIG SJÄLV - Utveckla ditt självledarskap


När du lyssnar på dig själv kommer du till din rätt, du fattar bättre beslut och dina relationer fördjupas.


Vill du få verktyg för att lyssna på dig själv och frigöra kraften som kommer när du hittar dina egna svar?


Hitta dina egna svar på:

Hur du gör för att lyssna på dig själv

I vilka situationer är det extra viktigt för dig att lyssna på dig själv?

Vad vill du och hur vet du det?

Under kursen får konkreta verktyg för att:

Fatta bättre beslut

Veta vad du vill

Vara tydlig och äkta

Vara din egen bästa vän

Få bättre självkänsla

Bli bättre på att leda dig själv och andra


Vid kurstillfället blandas teori och övningar med tid för reflektion och diskussion. I en trygg och utforskande miljö får du prova olika modeller och praktiska verktyg för att kunna välja de som passar dig. Du får chansen att komma fram till dina egna svar. Får att få ut så mycket som möjligt kommer du att få en hemuppgift att förbereda till kurstillfället. Du kommer också att få med dig frågeställningar att jobba vidare med efter avslutad kurs.


Du kan välja om du vill gå den öppna utbildningen digitalt eller på plats i Stockholm. Kursen är på en dag och pågår mellan 9.00 och 16.30. Kostnaden för den digitala kursen är 3.900,- (ex moms) och för den fysiska kursen 4.900,- (ex moms). Den fysiska kursen hålls centralt i Stockholm och då ingår fika och lunch. 


Hör av dig för att få aktuella kursdatum för 2024.

"Mycket proffsig, väl förberedd och generös med att dela med sig av sin personliga erfarenheter! Du är så grym!"

"Annika är mycket lyhörd, ödmjuk, tillåtande och pedagogisk i sin kurs. Tusen tack för en underbar dag där alla tankar och känslor har varit tillåtna och okej!"

"Trygg, inlyssnande och klok."

"Livsomvälvande."Företagsanpassade utbildningar

Längtar ni efter att mötas och utvecklas tillsammans? Efterfrågan på digitala företagsanpassade utbildningar är stor. När utbildningen kopplas till den egna värdegrunden/värderingarna och de utmaningar man står inför blir effekten betydligt bättre. Hör av er för att bolla ett uppägg som passar er. Kanske vill ni utveckla ledarskapet/medarbetarskapet/självledarskapet i organisationen. Eller så känns det mer aktuellt att möta förändringar utan att fastna i rädslor och antaganden. 

Kontakta mig gärna för förslag på upplägg.